Mit jelent számunkra az ISO minősítés?

Az ISO-tanúsítványok hivatalos, globális elismerése annak, hogy a minőségre, a környezetvédelemre és a munkahelyi biztonságra vonatkozó szigorú irányelvek szerint működünk. Számunkra ez többről szól, mint a követelményeknek való megfelelésről – segít cégként fejlődni, és megmutatja erős elkötelezettségünket a minőség, a fenntarthatóság és a biztonság iránt.

Hogyan őrizzük meg tanúsítványainkat

Annak érdekében, hogy mindig megfeleljünk a szabványoknak, rendszeres belső auditokat végzünk, nyomon követjük a folyamatokat, és képzést biztosítunk a dolgozóknak. Irányítási rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy alkalmazkodjon a változásokhoz, és biztosítsa, hogy következetesen megfeleljünk mind a piaci, mind az ügyfelek elvárásainak.

ISO tanúsítványok – valóban olyan fontosak?

Igen! Az ISO minősítés számos előnnyel jár számunkra, mint vállalat. Ez azt mutatja, hogy elkötelezettek vagyunk a nemzetközi szabványok betartása mellett, ami erősíti hitelességünket az ügyfelek előtt és az új piacokon. Az ISO tanúsítványok garantálják, hogy hatékonyan és felelősségteljesen működünk. E tanúsítványok nélkül azt kockáztathatjuk, hogy elveszítjük a versenyképességet és a lehetőségeket azokban az iparágakban, ahol ezek a szabványok követelmény.

Legfontosabb tanúsítványaink a következők:

  • ISO 9001 (minőségirányítás): Biztosítja, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek megfelelnek az ügyfelek elvárásainak.
  • ISO 14001 (környezetmenedzsment): Segít a környezeti hatások minimalizálásában és a fenntarthatóbb működésben.
  • ISO 45001 (munkahelyi egészségvédelem és biztonság): A kockázatok azonosításával és csökkentésével hozzájárul a biztonságos munkahely megteremtéséhez.

Tanúsítványaink több helyen