Protan_DSC2538_01.jpg

A tetőktől az alagutakig és bányákig: Ismerje meg Frank Utheimet

Szeretnénk bemutatni Frank Utheimet, aki június 1-től a Protan alagútépítésért és bányászatért felelős kereskedelmi igazgatója (CCO) szerepét töltötte be.

Frank sokrétű nemzetközi marketing, projektmenedzsment, HR és stratégiai végzettséggel rendelkezik, és sok éves tapasztalattal rendelkezik az építőiparban. Az elmúlt kilenc évet a Protannál töltötte, felügyelte a tetőeladásokat a skandináv piacon, a Litex-et és a műszaki textíliákat.

arrow_downward

Új szerepében Frank a Protan alagútépítéséért és bányászatáért felel, amely ágazat egészen más, mint a tetőfedés. Értékes tapasztalatokat hoz az alagútépítés és vízszigetelés terén szerzett korábbi tapasztalataiból, valamint a Protan alapos ismerete. Frank izgatottan várja, hogy hozzájárulhat egy új üzleti terület fejlesztéséhez a Protannál, egy globális szervezetben dolgozik, és különböző kultúrájú emberekkel dolgozhat együtt. Legfőbb célja egy nyereséges és erős üzleti terület kiépítése minőségi szolgáltatással és jó struktúra kialakításával a vevői szállításokhoz.

Frank hangosnak, lelkesnek, céltudatosnak, hitelesnek és empatikusnak írja le magát. Célja, hogy lendületet adjon a szervezeten belül, és erős belső összpontosítást biztosítson az alagútépítésre és a vízszigetelésre a Protanban.

„Globális szereplővé tesszük a Protan-t az alagútépítés és vízszigetelés piacán. Ez egy olyan befektetés, amelyet megvalósítunk, és nagyon várom, hogy ezt sok jó kollégával együtt fejleszthessük.”

Franket az emberek, akikkel találkozik, az irodán belüli egység és a munkahely energiája motiválja. Személyes motivációt talál abban, hogy bizalmat és felelősséget szerezzen új kezdeményezések kidolgozásához. Frank számára a szenvedély a legfontosabb érték, hiszen ez hajtja a felelősséget, a minőséget és az együttműködést. Nagyra értékeli, hogy olyan családi vállalkozásban dolgozhat, ahol az alkalmazottak közel vannak a tulajdonosokhoz, és jelentősen befolyásolhatják a fejlődést. Nagyra értékeli a szerepével járó felelősséget és új kihívásokat.

Funksjonærer_meeting_001jpg.jpg